Hammashoito nukutuksessa

hambaravi narkoosis
hambaravi narkoosis

Hammashoito nukutuksessa

Klinikka 32:ssa on hammaskirurgian tilat, jossa hoitoja voidaan suorittaa myös nukutuksessa.

Klinikka 32:ssa on anestesialaite sekä siihen liitettävä anestesiamonitori, jollaiset on käytössä myös Viron suurimmissa sairaaloissa yleislääketieteellisten leikkausten suorittamiseksi. Potilaasta huolehtivat nukutuslääkäri sekä anestesiasairaanhoitaja ja leikkauksen jälkeen potilas saa toipua mukavasti erityisessä heräämishuoneessa.

Nukutus on potilaan näkökulmasta hyvä juuri pitkissä leikkauksissa, joissa hoidetaan monimutkaisia hoitotapauksia. Hammashoito nukutuksessa on hyvä vaihtoehto myös potilaille, joilla on voimakas hammaslääkärinpelko. Useimmiten saamme lieventää potilaan pelkoa ja epämukavuutta käyttämällä muita kivuttomia hoitotapoja – puuduttavat geelit, puudutuspistokset, rauhoittavat tabletit, hammashoito sedaatiossa.

Sedaatiossa asiakas rauhoitetaan ja vaivutetaan kevyeen uneen lääkkeellä, joka muuttaa asiakkaan emotionaalisesti ja fyysisesti rentoutuneeksi ja rauhalliseksi. Samalla asiakas on siinä määrin hereillä, että pystyy puhumaan, liikkumaan ja noudattamaan hammaslääkärin määräyksiä, ja kaikki elintärkeät refleksit toimivat.

Hoitoa nukutuksessa tarjoamme yli 3-vuotiaille potilaille.

Meidän palvelumme:

Lahjakortti

Ensiapu

Juurihoito

Ensimmäinen käynti

Hammashygieenikon palvelut

Ienhoito

Protetiikka

Oikomishoito

Implantologia

hambaravi narkoosis

Hammashoito nukutuksessa

Suukirurgia

Röntgenkuvat

Logopeedia

Puheterapeutin palvelut

Klinikka 32 henkilökuntaan kuuluvat erikoislääkärit kaikilta hammashoidon eri aloilta.

Meidän hammaslääkäriklinikallame lääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta jokaiselle potilaalle löytyisi sopivin hoitoratkaisu.

Klinikka 32:n erikoislääkärit käyvät säännöllisesti kansainvälisissä koulutuksissa pysyäkseen uusimman tiedon tasalla hammashoidon trendeissä.

Kliinik 32:n visio on tulla hankalia tapauksia ratkaisevaksi hammashoidon unelmatiimiksi, joka onnistuneen hoidon avulla kohottaa potilaan itsetuntoa ja antaa elämälle lisäarvoa.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood