Erityistaidot

Katso video

Hymy on erityinen jokaiselle ihmiselle ja hymyn takana olemme me – Kliinik 32


Autamme voittamaan hammaslääkäripelon

Potilaiden hoitamista, heidän huolenaiheisiinsa paneutumista ja miellyttävää kommunikointia ei voida kutsua erityistaidoksi, mutta potilaiden palautteiden perusteella se voidaan Kliinik 32:n suhteen nostaa esille.

Klinikallemme tulee usein ihmisiä, jotka pelkäävät käydä hammaslääkärillä aiempien epämiellyttävien kokemusten vuoksi. Kommunikoimme potilaan kanssa, kuuntelemme hänen mielipidettään ja teemme parhaamme saadaksemme hänet tuntemaan olonsa mahdollisimman mukavaksi kanssamme.

Tiedämme, että siirtymällä vähitellen eteenpäin on varmasti mahdollista palauttaa luottamus hammaslääkäriin.

Hambaarst

Lasten hammasvammat

Aikuisilla kadonnut hammas voidaan korvata hammasimplantilla, mutta kasvuiässä olevalle lapselle tällaista toimenpidettä ei voida tehdä ennen kuin hän kasvaa aikuiseksi.

Kliinik 32:n suu- ja leukakirurgit, oikomishoitoon erikoistunut lääkäri ja proteesilääkäri löytävät yhdessä ratkaisun, jos on käynyt niin onnettomasti, että lapsi on menettänyt pysyvän etuhampaan.

On mahdollista korvata puuttuva etuhammas jollakin pikku potilaan takahampaalla ja muuttaa hampaan muoto etuhampaan kaltaiseksi. Löydämme ratkaisun vaikeimpaankin tapaukseen!

Nykyaikainen oikomishoito

Hampaat kuntoon huomaamattomasti! Nykyaikaisilla Invisalign-kalvoilla voimme parantaa purentaasi ilman, että se näkyy ulospäin.

Kliinik 32:n asiantuntijat esittelivät ensimmäisenä Virossa kalvojen avulla tehtävää oikomishoitoa ortodontisessa ja esteettisessä hammashoidossa.

Hambaarst implantaat

Puuttuvien hampaiden korvaaminen

Elämäsi laatu muuttuu ja itseluottamuksesi ja tyytyväisyytesi lisääntyvät, kun saat hymysi takaisin. Näemme joka päivä, että puuttuvien hampaiden korvaaminen implanteilla tarjoaa potilaille juuri tämän!

Olimme Virossa yksi ensimmäisistä hammasklinikoista, jossa implantin asennus aloitettiin heti hampaan poistamisen jälkeen jo saman vierailun aikana.

Suukirurgeillamme on laaja tietämys ja kokemus erilaisista implanttijärjestelmistä, ja Kliinik 32 on Biomet Zimmer- ja Straumann BLX -implanttijärjestelmien edustusklinikka.

Hampaiden hoitaminen ja säilyttäminen

Sinun omilla hampaillasi on meidän hoidossamme enemmän toivoa pysyä toimintakykyisinä, koska pidämme suuressa arvossa potilaiden omien hampaiden säilyttämistä. Hammaslääkäreidemme tiedot ja taidot pelastavat hampaasi jopa kaikkein toivottomimmasta tilanteesta.

  • Kun kyseessä on krooninen iensairaus, ienhoidon asiantuntijoidemme tietämys ja perusteellinen paneutuminen iensairauden hallintaan saamiseen auttavat estämään terveiden hampaiden menettämisen.
  • Juurihoidon spesialistimme, joilla on käytössään korkean teknologian Zeissin mikroskooppeja, pystyvät säilyttämään toivottomassa tilanteessa olevia hampaita, joissa on juuritulehdus.
  • Hampaita ja purentaa proteettisesti korjattaessa pyrimme tekemään muutoksia ensisijaisesti lisäämällä materiaalia potilaan omiin hampaisiin, ei poistamalla koko hammaskudosta.

Kattava hoitosuunnitelma

Laadimme hoitosuunnitelman, jossa hammashoidon eri alojen asiantuntijat auttavat luomaan hoitoratkaisuja. Otamme myös sinut mukaan hammashymysi luomisprosessiin.

Esteettistä hoitoa suunnitellessamme käytämme digitaalisia ja hoitotoimiin liittyviä tekniikoita ja visualisoimme sinulle mahdolliset hoitotulokset.

Asiantuntijoidemme tietämys ja esteettinen osaaminen auttavat sinua saavuttamaan kasvojesi harmoniaa ja yksilöllisyyttä parhaiten vastaavan tuloksen.

hambaravi

Näemme kokonaiskuvan

Hammasongelmien ennaltaehkäisy ja oikea-aikainen hoito auttavat estämään suuremmat huolet tulevaisuudessa.

Opetamme sinulle, millaiset terveelliset tavat ovat hyödyllisiä hampaillesi, millaisia ovat oikeat suuhygieniakäytännöt ja kuinka huolehditaan ikenien hyvästä terveydestä.

Tärkeä työvälineemme on valokuva-analyysi, jonka avulla voimme antaa perusteellisen yleiskuvan suusi tilanteesta. Suunsisäiset valokuvat ovat suuri apu hammashoidon asiantuntijoille hoidon suunnittelussa.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood