Tri. Katri Herman

Tri. Katri Herman

Ortodontti

Katri on arvostettu erikoishammaslääkäri, jonka erikoisalaa on yleishammashoidon lisäksi myös lasten oikomis- ja huuli- ja kitalakihalkioiden hoito. Viron Ortodonttien Seuran puheenjohtajana hän pitää tärkeänä oikomishoidon kehittämistä ja tukemista tieteenalana Virossa. Tärkeä tavoite on oikomishoitoa koskevan selvityksen tekeminen ja oikomishoidon saatavuuden parantaminen.  

toimialat

ortodontia

koulutus

Tarton yliopiston lääketieteellinen tiedekunta, hammas- ja oikomishoito

lisätietoja

Viron Ortodonttien seuran puheenjohtaja, Viron Hammaslääkäriliiton, Euroopan Ortodonttien Liiton ja Maailman Ortodonttien Federaation jäsen

kielet

englanti, suomi ja venäjä

Meidän hammaslääkärit:

Dr. Lauri Vahtra

Tri. Lauri Vahtra

Tri. Kirsten Nigul

Tri. Katri Herman

Tri. Reet Pallase

Tri. Anton Garajev

Tri. Laura Kullamaa

Tri. Triin Lindma

Tri. Triin Kunsing

Tri. Triin Linnamägi

Tri. Martin Martma

Tri. Piret Väli

Tri. Kristin Laugus

Tri. Maria Toompere

Inga Rahuoja

Tri. Inga Rahuoja

Tri. Sigrid Matsoo

hambaravi seveli hark

Eveli Hark

Julia Janpol

Krista Aas

Klinikka 32 henkilökuntaan kuuluvat erikoislääkärit kaikilta hammashoidon eri aloilta.

Meidän hammaslääkäriklinikallame lääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta jokaiselle potilaalle löytyisi sopivin hoitoratkaisu.

Klinikka 32:n erikoislääkärit käyvät säännöllisesti kansainvälisissä koulutuksissa pysyäkseen uusimman tiedon tasalla hammashoidon trendeissä.

Kliinik 32:n visio on tulla hankalia tapauksia ratkaisevaksi hammashoidon unelmatiimiksi, joka onnistuneen hoidon avulla kohottaa potilaan itsetuntoa ja antaa elämälle lisäarvoa.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood