Tri. Reet Pallase

Tri. Reet Pallase

Kasvo- ja leukaluukirurgi

Reet on potilaiden korkeasti arvostama kirurgi, joka pystyy vain minimaalisen trauman aiheuttan asentamaan implantteja, poistamaan viisaudenhampaita, leukaluun kystia ja hyvänlaatuisia kasvaimia sekä tekemään luu- ja ienplastiaa. Hän on erityisen kiinnostunut kehittyvien hampaiden siirtämisestä lapsilla ja nuorilla, suukirurgiasta ja hammasimplantologiasta.

toimialat

suukirurgia ja hammasimplantologia

 

koulutus

Tarton yliopiston lääketieteellinen tiedekunta, hammashoito sekä erikoistumisjakso suu-, kasvo- ja leukaluukirurgiassa

lisätietoja

jatkokoulutusohjelma New York University (NYU) College of Dentistry implantologiassa, Spear Study Club’ni yleishammaslääketieteellisen hammashoidon opintokerho Arizonassa  sekä yksilölliset koulutukset monilla huippuspesialistien klinikoilla Euroopassa;
Viron Hammaslääkärien Liiton ja Viron Kasvo-leukaluukirurgian Seuran jäsen, Euroopan Kallo-, Leukaluu- ja Kasvokirurgian Liiton jäsen

Kielet

englanti, saksa, suomi ja venäjä

Meidän hammaslääkärit:

Tri. Lauri Vahtra

Tri. Kirsten Nigul

Tri. Katri Herman

Tri. Reet Pallase

Tri. Anton Garajev

Tri. Laura Kullamaa

Tri. Triin Lindma

Tri. Triin Kunsing

Tri. Triin Linnamägi

Tri. Martin Martma

Tri. Piret Väli

Tri. Kristin Laugus

Tri. Anu Heinvee

Tri. Maria Toompere

Tri. Inga Rahuoja

Tri. Sigrid Matsoo

Eveli Hark

Julia Janpol

Krista Aas

Klinikka 32 henkilökuntaan kuuluvat erikoislääkärit kaikilta hammashoidon eri aloilta.

Meidän hammaslääkäriklinikallame lääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta jokaiselle potilaalle löytyisi sopivin hoitoratkaisu.

Klinikka 32:n erikoislääkärit käyvät säännöllisesti kansainvälisissä koulutuksissa pysyäkseen uusimman tiedon tasalla hammashoidon trendeissä.

Kliinik 32:n visio on tulla hankalia tapauksia ratkaisevaksi hammashoidon unelmatiimiksi, joka onnistuneen hoidon avulla kohottaa potilaan itsetuntoa ja antaa elämälle lisäarvoa.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood