Lahjakortti

Lahjakortti

Hammashoito on oleellista kaikille. Jos teidän perheenjäsenellänne tai ystävällänne on hammasongelmia ja haluatte antaa lahjaksi konsultaation tai hammashoidon, voitte yllättää hänett Klinikka 32:n lahjakortilla.

Lahjakortin arvon saatte valita itse ja lahjakorttia voi käyttää kaikkiin palveluihin. Jos toivotun palvelun hinta ylittää lahjakortin arvon, voi potilas maksaa erotuksen paikan päällä käteisellä  tai pankkikortilla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortin tilaamiseksi soittakaa numeroomme +372 6 32 32 32, Skypessä käyttäjälle kliinik32  tai kirjottakaa sähköpostiosoitteeseen info@kliinik32.ee ja kertokaa toiveistanne. Laskun maksamisen jälkeen lähetämme teille lahjakortin, jonka voitte antaa lahjan saajalle sopivalla hetkellä.

Meidän palvelumme:

Lahjakortti

Ensiapu

Juurihoito

Ensimmäinen käynti

Hammashygieenikon palvelut

Ienhoito

Protetiikka

Oikomishoito

Implantologia

hambaravi narkoosis

Hammashoito nukutuksessa

Suukirurgia

Röntgenkuvat

Logopeedia

Puheterapeutin palvelut

Klinikka 32 henkilökuntaan kuuluvat erikoislääkärit kaikilta hammashoidon eri aloilta.

Meidän hammaslääkäriklinikallame lääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta jokaiselle potilaalle löytyisi sopivin hoitoratkaisu.

Klinikka 32:n erikoislääkärit käyvät säännöllisesti kansainvälisissä koulutuksissa pysyäkseen uusimman tiedon tasalla hammashoidon trendeissä.

Kliinik 32:n visio on tulla hankalia tapauksia ratkaisevaksi hammashoidon unelmatiimiksi, joka onnistuneen hoidon avulla kohottaa potilaan itsetuntoa ja antaa elämälle lisäarvoa.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood