Hammashoito

Hammaslääkärikeskuksessa Kliinik 32 löydämme hoitoratkaisun kaikille suuongelmille

Tarjoamme potilaille sydämellistä hammashoitoa, jonka suunnitteluun osallistuvat spesialistit hammashoidon eri aloilta.

Nykyaikainen hoitoteknologia, koulutetut hammaslääkärit ja kaunis hymy mielessä tehty hoidon suunnittelu tekee meistä yhden arvostetuimmista hammashoitoalan klinikoista Euroopassa.

Kliinik 32:n  hammashoitolamme missiona on tarjota huolehtivaa ja huomaavaista hammashoitoa potilailla, jotka arvostavat korkeatasoisia hoitomuotoja.

Teenused

Lahjakortti

Hammashoito on oleellista kaikille. Jos teidän perheenjäsenellänne tai ystävällänne on hammasongelmia ja haluatte antaa lahjaksi konsultaation tai hammashoidon, voitte yllättää hänett Klinikka 32:n lahjakortilla.

Lahjakortin arvon saatte valita itse ja lahjakorttia voi käyttää kaikkiin palveluihin. Jos toivotun palvelun hinta ylittää lahjakortin arvon, voi potilas maksaa erotuksen paikan päällä käteisellä  tai pankkikortilla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortin tilaamiseksi soittakaa numeroomme +372 6 32 32 32, Skypessä käyttäjälle kliinik32  tai kirjottakaa sähköpostiosoitteeseen info@kliinik32.ee ja kertokaa toiveistanne. Laskun maksamisen jälkeen lähetämme teille lahjakortin, jonka voitte antaa lahjan saajalle sopivalla hetkellä.

Meidän palvelumme:

Lahjakortti

Ensiapu

Juurihoito

Ensimmäinen käynti

Hammashygieenikon palvelut

Ienhoito

Protetiikka

Oikomishoito

Implantologia

hambaravi narkoosis

Hammashoito nukutuksessa

Suukirurgia

Röntgenkuvat

Logopeedia

Puheterapeutin palvelut

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood