Klubi 32

Klubi 32

Klubi 32 yhdistää hammaslääkäreitä, jotka ovat kiinnostuneita monimutkaisten hoitotapausten monialaisesta ratkaisemisesta. 

Olemme jokapäiväisesti tekemisissä monimutkaisten tapausten kanssa, jotka potilaan tyytyväisyyden lisäksi tarjoavat lääketieteellisestä mielenkiintoa ja panevat koetukselle hyvinkin taitavan lääkärin. Usein ratkaisuja on enemmän kuin yksi, mutta mikä niistä olisi ihanteellisin juuri tälle potilaalle? Tapauksen ratkominen voi lääketieteessä olla luova ja kehittävä tiimityöprosessi, joka takaa samantyyppisen nautinnon kuin voitonriemu monimutkaisen tapauksen onnistuneesta ratkaisusta.

Klinikka 32:ssa meillä on oma monialainen tiimi, jonka yhteistyöllä ratkaisemme tällaisia tapauksia. Monimutkaisia tapauksia joutuvat kohtaamaan luonnollisesti lääkärit koko Virossa. Niin päätimmekin perustaa koko Virossa toimivan seuran, joka yhdistäisi kaikki hammaslääkärit, jotka ovat kiinnostuneita monimutkaisista tapauksista. Kun tähän asti yhteistyö toimi lääkärien henkilökohtaisten tuttavuuksien ja suhteiden tasolla, nyt perustetun seuran avulla toivomme laajentavamme ja avaavamme uusia yhteistyömahdollisuuksia useammille lääkäreille. Tämä on mahdollisuus klinikoiden väliseen yhteistyöhön, joka helpottaisi potilaiden hoidon suunnittelua. Sitä voi tehdä parhaiten hammaslääkärien välistä yhteistyötä kehittämällä ja tietoa ja kokemuksia jakamalla. Yhdessä saamme jakaa jännittävimpiä tapauksia, konsultoida laajaa piiriä kolleegoja ja tarjota ja analysoida monialaisessa ympäristössä erilaisia mahdollisia ratkaisuja.

Klubin jäsenet kohtaavat kerran kuukaudessa pidettävässä potilastapauksien pohdinnassa. Potilastapauksien kokoamiseen käytetään hammashoito-ohjelmaa Dentas. Vähintään kerran vuodessa järjestämme yhteisseminaarin. Koko ajan käyvä keskustelu toimii seuran sähköpostilistalla, jonka kautta saa vaihtaa uutisia suunnitteilla olevista ja jo olleista tapahtumista, vaihtaa ajatuksia erilaisista tapauksista sekä jakaa tietolähteitä asiaa koskevista tapaus- ja tieteellisistä tutkimuksista.

Klubiin on tervetulleita liittymään kaikki monimutkaisista potilastapauksista kiinnostuneet hoitavat ja erikoislääkärit. Jos haluatte liittyä, ottakaa yhteyttä sähköpostitse info@kliinik32.ee.

Liittymiskaavakkeen löydätte tästa.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood