Varaa verkossa

Varaa verkossa

Ensimmäinen käynti

Suuontelon ja hammasten tilanteen kartoittamiseksi hammaslääkärimme suorittaa ensimmäisen tarkastuksen, joka auttaa löytämään ja ehkäisemään suurempia hammasongelmia.

Vastaanotto kestää 30 minuuttia, jonka aikana hammaslääkäri tekee hampaiden yleistutkimuksen, suuontelosta kuva-analyyin ja tarvittaessa ottaa myös röntgenkuvan.

Hammastarkastuspaketti maksaa 32 euroa.

Varaa verkossa

Hampaiden syväpuhdistus

Säännöllinen hampaiden puhdistus auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä. Suosittelemme hampaiden syväpuhdistusta vähintään kerran vuodessa. Potilaat, joilla on pitkälle edennyt ientulehdus eli gingiviitti tai hampaiden kiinnittyskudoksen tulehdus eli parodontiitti, pitää ennen käydä hoidossa parodontologilla.

Hampaiden syväpuhdistuskäynti sisältää:

  • hampaiden soodapesun (airflow), jossa poistetaan hampaista plakki ja mahdollinen näkyvä hammaskivi ja vähennetään värjäytymiä.
  • ultraäänipuhdistuksen, jossa poistetaan hammaskivi myös ientaskuista ja hammasten välistä.
  • tahnapuhdistuksen ja antibakteriaalisella suuvedellä huuhtelun, jotka antavat viimeisen silauksen hampaiden loistolle ja suun raikkaudelle

Hampaiden syväpuhdistus maksaa 110 euroa ja käynti kestää noin tunnin.

Varaa verkossa

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood