Varaa verkossa

Varaa verkossa

Klinikka 32: n verkkopalvelussa voi varata aikoja hammastarkastukseen, suuhygienistille hampaiden syväpuhdistukseen ja suukirurgeille implantaattikonsultaatioon.

Ensimmäinen käynti

Suuontelon ja hammasten tilanteen kartoittamiseksi hammaslääkärimme suorittaa ensimmäisen tarkastuksen, joka auttaa löytämään ja ehkäisemään suurempia hammasongelmia.

Vastaanotto kestää 30 minuuttia, jonka aikana hammaslääkäri tekee hampaiden yleistutkimuksen, suuontelosta kuva-analyyin ja tarvittaessa ottaa myös röntgenkuvan.

Varaa verkossa

Hampaiden syväpuhdistus

Säännöllinen hampaiden puhdistus auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä. Suosittelemme hampaiden syväpuhdistusta vähintään kerran vuodessa. Potilaat, joilla on pitkälle edennyt ientulehdus eli gingiviitti tai hampaiden kiinnittyskudoksen tulehdus eli parodontiitti, pitää ennen käydä hoidossa parodontologilla.

Hampaiden syväpuhdistuskäynti sisältää:

  • hampaiden soodapesun (airflow), jossa poistetaan hampaista plakki ja mahdollinen näkyvä hammaskivi ja vähennetään värjäytymiä.
  • ultraäänipuhdistuksen, jossa poistetaan hammaskivi myös ientaskuista ja hammasten välistä.
  • tahnapuhdistuksen ja antibakteriaalisella suuvedellä huuhtelun, jotka antavat viimeisen silauksen hampaiden loistolle ja suun raikkaudelle

Hampaiden syväpuhdistus käynti kestää noin tunnin.

Varaa verkossa

Implantaattikonsultaatio

Kirurgisesti asetettavia hammasimplantteja pidetään aina enemmän nykyaikaisimpana hoitotapana puuttuvien hampaiden korvaamiseksi. Klinikka 32:ssa käytämme hammasimplantteina vain tunnettujen tuottajien ja todella hyviä kliinisen ja tieteellisen taustan omaavia implanttisysteemejä. Olemme Zimmer Biomet implanttisysteemin edustusklinikka, käyämme myös Straumannin, Ankylosin ja XiVE-n implantteja.

Varaa verkossa

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood