Mikä on Invisalign?

Mikä on Invisalign?

Invisalign-hoidossa käytetään lähes näkymättömiä irrotettavia oikomiskiskoja, jotka korvataan 1-2 viikon välein uusilla kiskoilla. Oikomiskiskot valmistetaan henkilökohtaisesti. Oikomiskiskoja vaihtamalla hampaat siirtyvät vähitellen haluttuun paikkaan hammaslääkärin koostaman hoitosuunnitelman mukaisesti.

Align Technologyn ainutlaatuisella ClinCheck®-ohjelmistolla laaditun virtuaalisen hoitosuunnitelman avulla on lisäksi mahdollista katsoa, kuinka hampaat hoidon aikana asettuvat pikku hiljaa paikoilleen. Sen ansiosta voidaan jo ennen hoidon aloittamista nähdä, millaisilta hampaat näyttävät hoidon loputtua. ClinCheck-ohjelmiston indikaattorien perusteella jokaiselle potilaalle valmistetaan sopivat henkilökohtaiset läpinäkyvät oikomiskiskot.

Ortodontiassa vaihtoehtojen määrä on laaja, mutta yksikään muu hoito ei ole niin miellyttävä kuin Invisalign. Usein Invisalign-hoito on lyhyempi kuin brakettihoito. Invisalign on ollut markkinoilla jo vuosia, ja sen avulla on korjattu yli 6 miljoonan potilaan hymy.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood