Kliinik32 Kui sa ei näe seda kirja korrektselt, siis kliki siia
ENG   RUS   ET
Kliinik32

Hyvä potilas!„Veronikan hyväksi“

Kliinik 32:lla täyttyi tänä vuonna jo 10. toimintavuosi. Tämän johdosta otimme sydämenasiaksemme toteuttaa hyvän työtoverimme Svetlanan ja tämän perheen unelman Veronika-tyttären pyörätuolia varten rakennetusta autosta. Pikku Veronikalle tapahtui nimittäin onnettomuus synnytyksen yhteydessä, minkä vuoksi hänen edistymisensä on ollut hidasta. Auto olisi perheelle suureksi avuksi, koska liikkuminen hänen kanssaan olisi helpompaa.

Olemme vilpittömän kiitollisia omalle henkilökunnallemme, ystävillemme ja muille hyväntekijöille, joiden tuella olemme tähän mennessä keränneet Veronikan hyväksi jo hieman yli 20 000 euroa! Lähes puolet matkasta on vielä jäljellä, ja kaikki lahjoitukset ovat hyvin tervetulleita. Sinullakin on mahdollisuus auttaa antamalla oman lahjoituksesi Veronika Vaderin nimellä avatulle tilille EE802200221067362007.

Veronikan tarinaan on mahdollista tutustua lähemmin kotisivulla ja Facebook-sivulla.


Tämänvuotinen hammasterveyden kuukausi päättyi

Marraskuussa jo yhdeksännen kerran toteutettu terveyskuukausi keskittyi tänä vuonna vaaralliseen mutta vähän tunnettuun suun kautta hengittämisen ongelmaan. Tiesitkö, että pitkäaikainen suun kautta hengittäminen on vakava häiriö, joka voi tuoda mukanaan muutoksia purentaan ja kasvojen muotoon ja johtaa vaikeisiin terveysongelmiin?

Hampaiden terveyskuun aikana monet spesialistit esittelivät suun kautta hengittämisen ongelmia, sen oireita ja hoitoa. He ovat näiden potilaiden kanssa tekemisissä päivittäin. Tietämystään jakoivat Kliinik 32:n ortodontti tri Katri Herman, esteettisen hammashoidon ekspertti tri Martin Martma, Hyvän Unen keskuksen korva-nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri tri Heisl Vaher sekä myofunktionaalinen terapeutti Andres Köster.

Lue lähemmin kotisivulta.


”Conference 32”-konferenssi järjestettiin jo neljännen kerran

Tallinnassa järjestettiin 1. - 2. joulukuuta neljäs kansainvälinen interdisiplinaarisen hammashoidon vuosikonferenssi ”Conference 32”, jolla juhlimme tänä vuonna mm. Kliinik 32:n 10-vuotissyntymäpäivää.

Tämänvuotisessa konferenssissa esiintyivät implantologian ja esteettisen hammashoidon spesialistit tri Jaime Jimenez, Algirdas Puisys ja Florin Cofar.

Lue lähemmin www.32.ee.


Kliinik 32:n uudet kotisivut

Olemme iloisia voidessamme esitellä Kliinik 32:n päivitetyt kotisivut www.kliinik32.ee, jotka vastedes auttavat hoidon suunnittelussa ja ajan varaamisessa klinikalle. Sinulla on halutessasi mahdollisuus vastata heti etusivulla yksinkertaisiin kysymyksiin. Näiden avulla asiakaspalvelija saa ennakkotietoa, jonka perusteella voidaan valita paras hoitomuoto. Olemme päivittäneet myös kotisivujen ulkoasua ja sisältöä tarjotaksemme tiedot Sinulle entistäkin mukavammin niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Voitte ottaa meihin yhteyttä edelleen myös puhelimitse numeroon +372 6 32 32 32, sähköpostitse osoitteella info@kliinik32.ee tai Skypen välityksellä käyttämällä tunnusta kliinik32.


Pyhäpäivät tuovat muutoksia klinikan aukioloaikoihin

27.-29. joulukuuta olemme avoinna klo 8 - 16.
Olemme kiinni pyhien aikaan 24. - 26. joulukuuta ja 1. tammikuuta.

Facebook-sivullamme jaamme terveyteen ja klinikan toimintaan liittyviä uutisia ja infoa.
Hyvää talvikautta!
Teidän Kliinik 32