Tri. Anu Heinvee

Tri. Anu Heinvee

Potilaiden sanoin Anu on hammaslääkärinä kärsivällinen ja ymmärtäväinen ja hänen sydämellinen suhtautumisensa auttaa pääsemään yli myös suuremmista hammaslääkäripeloista. Hän on pyhentynyt hammasten konservatiiviselle korjaamiselle, jonka tavoite on säästää potilaan omia hampaita niin paljon kuin mahdollista.

Toimialat

juurihoito, protetiikka, hammashoito nukutuksessa

koulutus

Tarton yliopiston hammaslääketieteellinen tiedekunta

lisätietoja

jatkokoulutusohjelma Spear Study Clubin monialaisen hammashoidon opintokerhossa Arizonassa USA:ssa, kansainvälinen täydennyskoulutus „Symposium on Ceramics, Quintessence“ San Diegossa USAssa, „Biennial Congress by European Society of Endodontology“ Lissabonissa Portugalissa;
Viron Hammaslääkäriliiton ja Irish Dental Association:in jäsen

Kielet

englanti ja suomi

Meidän hammaslääkärit:

Tri. Lauri Vahtra

Tri. Kirsten Nigul

Tri. Katri Herman

Tri. Reet Pallase

Tri. Anton Garajev

Tri. Laura Kullamaa

Tri. Triin Lindma

Tri. Triin Kunsing

Tri. Triin Linnamägi

Tri. Martin Martma

Tri. Piret Väli

Tri. Kristin Laugus

Tri. Anu Heinvee

Tri. Maria Toompere

Tri. Inga Rahuoja

Tri. Sigrid Matsoo

hambaravi seveli hark

Eveli Hark

Julia Janpol

Krista Aas

Klinikka 32 henkilökuntaan kuuluvat erikoislääkärit kaikilta hammashoidon eri aloilta.

Meidän hammaslääkäriklinikallame lääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta jokaiselle potilaalle löytyisi sopivin hoitoratkaisu.

Klinikka 32:n erikoislääkärit käyvät säännöllisesti kansainvälisissä koulutuksissa pysyäkseen uusimman tiedon tasalla hammashoidon trendeissä.

Kliinik 32:n visio on tulla hankalia tapauksia ratkaisevaksi hammashoidon unelmatiimiksi, joka onnistuneen hoidon avulla kohottaa potilaan itsetuntoa ja antaa elämälle lisäarvoa.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. More information | I understood