Kliinik32

Laboratorio

Laboratorio

Pidämme erittäin tärkeänä hammaslääkäreiden ja hammasteknikkojen tiivistä yhteistyötä voidaksemme tarjota asiakkaille parhaat hoitoratkaisut. Välitön yhteistyö takaa nopean ja laadukkaan hoitotuloksen.

Klinikka 32 hammashoito laboratorio on erikoistunut erilaisten korkealaatuisten ja esteettisesti onnistuneiden hammasproteesien valmistamiseen. Valmistamme hammaslaminaatteja, täytteitä, keraamisia kruunuja ja siltoja, erilaisia hammasimplantteja ja juurikanavanastoja. Meiltä voi tilata myös zirkonista valmistettuja kojeita. Valmistamme mm. erilaisia akryyliproteeseja väliaikaiseksi ratkaisuksi.

 Laboratoriossa käytetään huippulaatuista nykyaikaista tekniikkaa alan parhailta valmistajilta: Bego, Ivoclar, Amann Girrbach, Renfert, KaVo. Materiaaleista on käytössämme Ivoclar keramiikka (Empress System), Bego, GC.

Laboratoriossa valmistetaan kaikki Klinikka 32:n potilaan hoidossa tarvittavat kojeet hammaslääkärin ja hammasteknikon tiiviissä yhteistyönä, lähtökohtana potilaan henkilökohtaiset tarpeet.. Hammaslaboratorion palveluja voivat tilata kaikki hammashoitolat. Täyttäkää tilausta varten tilauslomake.

Hammaslääkärit Tallinnassa

Lisätietoja puhelimitse +372 6 32 32 32 tai Skype kliinik32 tai sähköpostitse labor@kliinik32.ee.


 .