Kliinik32

Hammashoito

Hammashoito Klinikka 32 on Tallinnassa sijaitseva monitieteellinen hammashoitokeskus, jonka toimialaan kuuluvat hammashoito, ortodontia, implantologia ja parodontologia sekä suuhygienistin palvelut ja ensiapu.

KELA korvaa 50% niin Virossa kuin Suomessa tehdystä paikkaushoidosta. Meidän sihteerimme auttavat Sinua ja lähettävät tarvittavat asiakirjat jälikäteen postitse Sinulle kotiin.

Klinikan hammaslääkärit suorittavat hampaiden säännöllisiä tarkastuksia, mutta hoitoon voi tulla myös silloin kun potilas on käynyt tarkastuksessa jossain muualla. Ensitapaamisella lääkäri tekee tarvittavat tarkastukset ja tutkimukset ja laatii niiden perusteella hoitosuunnitelman. Sen jälkeen sovitaan potilaan kanssa seuraavista tapaamisista.

Mikäli potilaan hammasongelmat vaativat pidempiaikaista ja monipuolista hoitoa, hänelle laaditaan hoitosuunnitelma, jossa jokainen hoitojakso toteutetaan loogisessa järjestyksessä vastaavan alan erikoishammaslääkärin luona. 

Hoidon tarkan hinnan pystyy määrittelemään vain hammaslääkäri, koska kustannukset riippuvat konkreettisista suuontelon ongelmista..